14 Nisan 2013 Pazar

Hayati sifirlamak!!

Size cok sevdigim isyerimden ayrilarak yine cok sevebilecegim bir baska is yerinde calismaya basladigimi yazmistim degil mi?! Nisan 1'den beri yeni yerimdeydim. Eski isimle ayni is, ama artik bir ekibi yonetiyor, daha fazla rapor yapiyor ve daha fazla kontrol yapiyorum. Uniforma giydigim eski isimden farkli olarak burada yine grant tuvalet ( boyle mi yazilirdi bu expression? Bin defa soyleyip bi defa yazmayinca sasiriyor insan :), affedin ;) ) giyiniyorum. Velhasil kelam yepyeni bir heyecan. Her gun farkli duygular.. Baktigim her yer yeni, farkli ve bu farklilik beni motive ediyor. Hem isime hem esime hem de yasamaya karsi!


Bu postu Sabiha Gokcen havaalanindan yaziyorum! Evet teknoloji harika bisi ;) bugun yeni isyerimin "yenilikci"calismalarinin tum personelle paylasilmasi icin, ulke capinda iki bin calisanini/ bayiisini toplayip yaptigi toplanti icin Istanbul'a geldim. Muhtesem bir sinerji! Konuk konusmaci da Ali Poyrazoglu cikmaz mi! Nedense pek sevmezdim kendisini. Yani bi sempatim yoktu.. Ama oyle guzel seyleri oyle dogru yerlerden tutup cikararak anlatti ki, artik kendisini sevmessem ayip olur ;))

Benim son gunlerde isimi, evimi degistirmem aslinda kendimi sifirlamam ve kendime yeni yollar yeni hedefler ve yeni mutluluklar yaratabilmek icindi. Rutin'in icinde boguluyoruz cogu zaman. Yani it was time to move on! Ah keske Ali bey'in anlattiklarini ayni kaliteyle aktarabilsem size. Ben espri olsun diye arkadaslarima isi degistirdim evi degistirdim koca'yi da mi degistirsem diyordum son gunlerde :))) for your information 13 senedir ayni adami seviyorum 4 senedir de kendisiyle evliyiz:) ve ne zaman buyuk kavgalarimiz olsa, ne zaman birimizden birimizin buyuk hatalari olsa, bunu cozmek ve birbirimizi affetmek bizi birbirimize daha da cok bagladi. Iliskimizi guncelledi sanki, sifirladi.. Ve bastan yeni bastan daha guclu bir sekilde devam ettik yola. Ali Bey'de evlilikte iliskilerde ten curumesi denilen seyi ancak bu yolla yenebileceginizi soyledi. Kendinizi egolarini hirslarinizi sifirlayarak. Esinizi yaptigi is icin degil, dogrulari icin degil, egolarinizdan siyrilarak kalbinizi sonuna kadar acarak sevin. Iliskinizin yenilendigini goreceksiniz.

Ben bu ayi yenilikler ayi ilan ediyorum.

Hadi gelin. Kendinize ve cevrenize/ sevdiklerinize bi iyilik yapin.

KENDINIZI SIFIRLAYIN!

sarkinizda su olsun:

"Fish in the sea,
River running free,

You know how i feel,
And i'm feeling good!"

Sifirlamalarinizi yeniliklerini benimle paylasmak isterseniz dort goz:) le sizi okuyor olurum! Paylasmak iyi gelir!.

Feel good!
xo





2 yorum:

  1. Ne güzel anlatmışsın. Benim de şu sıralar böyle bir sıfırlamaya acayip ihtiyacım var. Umarım yakındadır bu değişim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kulaga cok klise geliyor ama bu laflarin da kliselesmelerinin bir sebebi var olsa gerek ;) cunku inan ki degisim icimizde! Oyle basit ki aslinda onu disari cikarmak. Ben bunu kucuk yasta banyo yapmaya benzetiyorum.. Hic girmek istemezsin ancak suyla oynamaya basladiktan sonra da bayilirsin banyo keyfine!

      Keyifli degisimler dilerim sana ve eger ki bu ay bisileri degistirirsen ( degisirse demitorum bak, senin yapacagin bisiyden soz ediyorum;) ) bana bi citlat isterim olur mu?! :)

      Sil