30 Temmuz 2013 Salı

Dunya parmaklarimizin ucunda!

Pinterest, instagram, twitter.  Bu uc buyuk sosyal mecranin, tabiri caizse, hastasiyim.

Dunyada gorulcek o kadar guzellik oyle keyifli anlar, yasanilabilecek onca hikaye, bilinecek onca haber, yapilacak binlerce DIY, gidilecek yuzlerce yer, bi lerce dovme, gulunecek onlarca konu.. Ve daha niceleri.. Oturdugumuz yerden asla ulasamayacagimiz, bilemeyecegimiz, yasayamayacagimiz onu bunu birakin belki haberimizin bile olmayacagi o kadar cok sey var ki hayatin icinde!

Ama oyle magical bisiyki bu! Tum dunyayi onumuze seriyor. Isten yorgun argin gelmis, kendime bi bardak su koymaya usenirken.. Elimdeki su parlak ekran sayesinde onlarca insanin hayatina onlarin gozunden bakma sansim oluyor.. Onlarin hayattan aldiklari keyfi hissetme sansim oluyor.. Gordugun DIY'lari cok da ekonomik butcelerle haftasonu uygulayip, hem kocamla birlikte keyifli bi zaman gecirip hem de cok uygun fiyatlarla evde benim/ kocamin yaptigi renkleri seriyoruz etrafa.. Yasam alanimizi dunya'dan aldigimiz tatlarla renklendiriyoruz.. Daha yasanilabilir kiliyoruz.. 

Muthis birsey bu..

Calisma hayatiyla ilgili bunaldigim gunlerde kendi kesiflerinin/ hayallerinin pesine dusmus butik cicek tasarimciligina soyunmus bi kizin samimi hikayesini okuyorum! Ayaklarini yere bastirsa da hayat o yuruyerek hayallerine gitmis..

Ve icimde bisiler yeseriyor.. Insanin yasamaya cesareti varsa, istedigi hayati kurmaya cesaret ederse tadindan yenmeyen karelerle doldurabilir gunlerini.. A icini bilemem.. Ama gorduklerim benim hayatimi bile renklendirebiliyorsa, bana iki fotograf karesiyle renk katabiliyorsa oh ne ala.. 

Icimizdeki yasam enerjisini kimsenin kirmasina izin vermemeliyiz.. Enerjimizi ceken birseyler var ise tum kopruleri yikip, yeni yollara gitmeliyiz belki de..

Be brave..

Be yourself..

Hayat guzel, siz sadece tadini cikarmayi bilin.. O size parmaklarinizin icunda sunuyor tum zevleri.. Hislerinizi acin.. Yureginizi de..

La vita e bella..

Idil.

P.s.: fotograflar blogumdaki diger fotograflar gibi ( anonim yazilar vs. ler haric)  bana ait.. Begenenler icin instagram hesabim: beautifulmesss




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder